درخواست آمریکا از پاکستان برای توقیف یک کشتی ایرانی حامل نفت-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

درخواست آمریکا از پاکستان برای توقیف یک کشتی ایرانی حامل نفت

یکی از سناتورهای پاکستانی اعلام کرد: دولت این کشور به درخواست آمریکا یک کشتی ایرانی را به خاطر انتقال نفت در بندر کراچی توقیف کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۳۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر رحمان مالک، دبیر کمیته امور داخلی سنای پاکستان، نسبت به انتقال نفت ایران به این کشور هشدار داد و گفت: این یک مسئله مهم بین‌المللی است و می‌تواند در نهایت به اعمال فشار علیه پاکستان منجر شود.

وی با اشاره به توقیف یک کشتی ایرانی در بندر کراچی به خاطر به اصطلاح قاچاق نفت ایران به پاکستان گفت: با توجه به آنکه این گونه اقدامات نقض تحریم‌ها علیه ایران است و در پاکستان هم مبنای قانونی ندارد، یک موضوع مهم بین‌المللی است که می‌تواند پاکستان را تحت فشار قرار دهد. 

این مقام پاکستانی طی هشداری به وزارت کشور پاکستان گفت: این کشتی ایرانی توسط یک سازمان آمریکایی رهگیری شده و سپس این سازمان به دولت پاکستان برای توقیف آن اطلاع داده است. 

این سازمان آمریکایی از دولت پاکستان خواسته است تا نسبت به تبعات واردات، صادرات و همچنین پالایش نفت ایران اقدامی قانونی انجام دهد. 

مالک از سازمان تحقیقات فدرال پاکستان خواست تا تحقیقاتی را درباره طرف‌های درگیر در واردات نفت خام و گازوئیل از ایران به پاکستان در دستورکار قرار دهد.

وی همچنین خواستار انجام تحقیقات در باره اقدامات مشابه در گذشته و توزیع سوخت وارداتی از محل این اقدام در شبکه توزیع سوخت این کشور شد. 

وی می‌گوید اطلاعات مربوط به محموله این کشتی نادرست بوده است. 

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده